Freestyle-leiri 1-3.7.2024 Eerikkilässä

Legendaarinen Freestyle-leiri palaa parin vuoden tauon jälkeen Eerikkilään!

Missä: Eerikkilä Sports & Outdoor Resort
Milloin: 1.7.-3.7.2024
Mitä: Hauskanpitoa pallon kanssa upeissa puitteissa!
Hinta: 244 € (sis. ohjelma, majoitus ja ruokailu)
Ilmottautuminen: Täytä lomake sivun alalaidassa!

Freestyle-leirillä harjoitellaan freestyle- ja street-futistemppuja kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Ohjelmaan kuuluu myös rakastettu ”ylämummo-rebound-haaste”.  Temppujen harjoittelun myötä opitaan myös kärsivällisyyttä ja itsensä haastamista.

Freestyle-leiri järjestetään neljättä kertaa ja kaikilta edellisiltä leireiltä saatu palaute on ollut yksinomaan positiivista. Leirille on suunnattu 8-15-vuotiaille eikä freestyle-futiksesta tai edes jalkapallosta tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Majoitus ja ruokailu leirillä on järjestetty Eerikkilä Sports & Ourdoot Resortin toimesta ja leirin ohjelman vetää Freestyle Finlandin kokeneet valmentajat Minna Marlo ja Pekko ”PeGe” Piirto.

Minna Marlolla on kunnioitettavasti taustaa urheilun ja akateemisen osaamisen saralla: Ennen freestyle-uraansa hän pelasi mm. FC Hongan riveissä jalkapalloa ja freestyle-urallaan hän on treenannut itsensä maailman huipulle. Liikuntajohtamisen asiantuntijaksi valmistuva Minna on kirjaimellisesti maailman paras freestyle-valmentaja.

Pekko Piirto, tuttavallisemmin PeGe, on ollut pidempään freestyle-futiksen parissa kuin yksikään suomalainen. PeGe on myös opastanut suuren osan lajin kotimaisista talenteista kohti kansainvälistä tasoa. PeGen kanssa harjoittelu on hauskaa ja rentoa, mutta tulostakin syntyy.

Ilmottaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake huoltajasi kanssa. Sen jälkeen saat laskun sähköpostiisi (viim. parin päivän kuluessa) ja laskun maksettuasi olet virallisesti mukana!