Pekko_Piirto

Pekko Piirto

Pekko “PeGe” Piirto on yksi suomalaisen freestylejalkapalloilun kovimpia tekijöitä, joka on mm. auttanut monia pelaajia lajiin mukaan. Syksyllä vuonna 2008 aloittanut Piirto on tehnyt vuosien saatossa satoja esityksiä ympäri Suomen. PeGe Piirto on mm. esiintynyt kahdesti täydelle Olympia Stadionille Suomi-Ranska sekä Suomi-Espanja jalkapallopeleissä. Piirron tyyli on varsin ainutlaatuinen, sillä se perustuu jokseenkin harvinaisiin temppuihin. Pelillisesti Piirto tunnetaan hänen lempitempustaan, Sagamista. Piirto aloitti ensimmäisenä Suomen freestyle-jalkapallon yhdistyneen toiminnan yhdistyksen muodossa vuonna 2009. Piirto toimii Freestyle Finlandin puheenjohtajana.

Jimi Kyytsönen

Jimi Kyytsönen aloitti freestylejalkapallon vuonna 2009 ollessaan vasta 12-vuotias. Kyytsönen omaa erinomaiset taidot myös jalkapallokentällä, ollen paras esimerkki siitä miten freestylejalkapallo auttaa ja tukee jalkapalloa. Kyytsönen on allround-pelaaja jonka vuoksi hän pystyy vastaamaan haasteisiin freestylen joka osa-alueella ja vielä uskomattoman kauniilla tyylillä.

Jimi_Kyytsonen
Daniel_Kjellman

Daniel Kjellman

Daniel teki ensimmäiset freestylejalkapallo-temppunsa jo vuonna 2009, kun hän osallistui Red Bull Street Styleen. Vaasan ihmelapsi alkoi treenata kunnolla vuonna 2011 ja tällä hetkellä Kjelkkuna paremmin tunnettu Daniel on yksi maailman kovimpia lower-freestylefutaajia. Kjelkun tyyli nojaa siis pitkälti erittäin vaikeisiin lower-comboihin ja Kjelkun kovimpia saavutuksia on viides sija Sick 3- kilpailussa freestylejalkapallon MM-kisoissa. Kjelkulla on lisäksi pelaajista eniten seuraajia Instagram-sivullaan, jota hän päivittää aktiivisesti.

Riku Kosonen

Riku Kosonen on useaa kieltä puhuva freestylejalkapalloilija, joka asuu Vantaalla. Kosonen on harrastanut freestylejalkapalloa yhtäläisesti pidempään kuin kukaan muu Suomessa. Tämä Vantaan jätti pystyy hämmästyttämään kenet tahansa notkeudellaan. Kososen paras osaaminen on ehdottomasti lower-pelityylissä mutta häneltä löytyy temppuja myös muissakin freestylen osa-alueissa. Maajoukkeen pelimatkoilla Kosonen on niin pukukoppipelaaja kuin freestylefutaaja voi olla.

Riku_Kosonen
Roni_Lappalainen

Roni Lappalainen

Roni Lappalainen aloitti freestylejalkapallon vuonna 2009 ja Kyytsösen tavoin pelaa myös yhä jalkapalloa. Lappalainen on tarkka ja huolellinen henkilö, ja jos unohdat pelireissulla jotain voi hyvinkin olla, että Lappalainen pystyy auttamaan. Hänen pelityylinsä on kaunista katseltavaa ja sen näkee myös hänen itse tekemistään videoistaan. Lappalaisen vahvuudet ovat sitdown- ja upper-tyylit.

Alexander Wessberg

Alexander “Sander” Wessberg on Freestyle Finlandin energisin pelaaja, jolla löytyy sekä innostusta että taitoa saavuttaa haluamansa temput. Hän löysi freestylejalkapallon vuonna 2009. Wessberg on sijoittunut viime vuosien kansainvälisissä kilpailuissa korkealle ja lisäksi hän esiintyy erittäin ahkerasti tehden myös katuesityksiä Helsingin kaduilla. Wessberg on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy yhdistelemään erilaisia tyylejä lennosta.

Alexander_Wessberg