Keikkamyynti

Freestyle-jalkapalloshow

Mikäli etsit tapahtumaasi tai tilaisuuteesi esiintyjää, olet oikeassa paikassa. Freestyle Finlandin jalkapallotaiturit ovat tehneet vuosien saatossa satoja esityksiä erilaisilla keikkalavoilla, kuten Suomen jalkapallomaajoukkueen pelien puoliajalla tai Urheilugaalassa. Freestyle-jalkapalloesitys sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja esitystä voidaan aina muokata asiakkaan toivomusten mukaan. Varmaa on se, ettei freestyle-jalkapalloshow jätä ketään kylmäksi!

Uutena numerona Freestyle Finland tarjoaa häikäisevää, eri kulttuureja yhdistelevää esitystä. Tässä numerossa taustamusiikkina on argentiinalainen tango, joka soitetaan livenä pianon ja viulun säestämänä.

Laita keikkapyyntösi ja toivomuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@freestylefinland.fi, niin palaamme teille tarjouksen kera.

Freestyle-valmennus

Haluatko oppia ”skillaamaan” kuten Neymar? Freestyle Finland tarjoaa nyt joukkueille freestyle/tekniikka-valmennuksia! Valmennuspakettiin sisältyy freestyle-valmentajat, sekä hauskoja jalkapalloon liittyviä pelejä ja vehkeitä. Harjoitukset sisältävät freestyle-temppujen opettelun lisäksi laukaisu-, syöttö-, ja haltuunottoharjoituksia. Freestyle Finlandin freestyle-valmennukset sopivat mille tahansa joukkueelle, tai vaikkapa futissynttäreille! Varmaa on se, että näissä harjoituksissa kaikilla on hauskaa jalkapallon parissa!

Freestyle-valmennus voidaan toteuttaa kertaluontoisena, tai erikseen sovittavana pidempiaikaisena kurssina. Halutessasi voit pyytää myös yksityisvalmennusta.
Lisätietoja saat laittamalla söhköpostia info@freestylefinland.fi tai soittamalla valmennuspäälliköllemme Minna Marlolle 044 2222 702.