Keikkamyynti

Freestyle-jalkapalloshow

Mikäli etsit tapahtumaasi tai tilaisuuteesi esiintyjää, olet oikeassa paikassa. Freestyle Finlandin jalkapallotaiturit ovat tehneet vuosien saatossa satoja esityksiä erilaisilla keikkalavoilla, kuten Suomen jalkapallomaajoukkueen pelien puoliajalla tai Urheilugaalassa. Freestyle-jalkapalloesitys sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja esitystä voidaan aina muokata asiakkaan toivomusten mukaan. Varmaa on se, ettei freestyle-jalkapalloshow jätä ketään kylmäksi!

Laita keikkapyyntösi ja toivomuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@freestylefinland.fi, niin palaamme teille tarjouksen kera.

Freestyle-valmennus

Haluatko oppia ”skillaamaan” kuten Neymar? Freestyle Finland tarjoaa nyt joukkueille freestyle/tekniikka-valmennuksia! Valmennuspakettiin sisältyy freestyle-valmentajat, sekä hauskoja jalkapalloon liittyviä pelejä ja vehkeitä. Harjoitukset sisältävät freestyle-temppujen opettelun lisäksi laukaisu-, syöttö-, ja haltuunottoharjoituksia. Freestyle Finlandin freestyle-valmennukset sopivat mille tahansa joukkueelle, tai vaikkapa futissynttäreille! Varmaa on se, että näissä harjoituksissa kaikilla on hauskaa jalkapallon parissa!

Freestyle-valmennus voidaan toteuttaa kertaluontoisena, tai erikseen sovittavana pidempiaikaisena kurssina. Halutessasi voit pyytää myös yksityisvalmennusta.
Lisätietoja saat laittamalla söhköpostia info@freestylefinland.fi tai soittamalla valmennuspäälliköllemme Minna Marlolle 044 2222 702.