Freestyle-camp Eerikkilän urheilukeskuksessa

Freestyle Finland tarjoaa yhdessä Eerikkilän urheilukeskuksen kanssa mahdollisuuden osallistua historiallisesti ensimmäiselle freestyle-painotteiselle jalkapallo-leirille!

Eerikkilässä 1.7.-3.7. tapahtuva leiri sisältää freestyle-temppujen lisäksi hauskimmat jalkapallon harjoitteluvälineet, kuten vetoseinän, syöttöseinän, teqball-pelin, panna-häkin ja muuta! Leiri sopii erinomaisesti kaikille, jotka eivät tunnu saavan tavallisesta jalkapallosta tarpeekseen!

Leirille osallistumista varten ei vaadita temppujen osaamista tai kovaa taitotasoa. Vain pallo, ja reipas mieli riittävät! Leirin ohjaajina toimivat Freestyle Finlandin tutut ohjaajat, Minna Marlo, Riku Kosonen sekä Pekko ”PeGe” Piirto. Emme lupaa, että kolmen päivän aikana tulet yhtä hyväksi kuin Neymar Jr. Mutta lupaamme, että leiriltä lähtiessäsi sinulla on avaimet kaikkien mahdollisten ”skillien” oppimiseen!

Ilmottautuminen ja lisätiedot löytyvät Eerikkilän verkkokaupasta! Voit olla myös suoraan yhteydessä Freestyle Finlandin valmennuspäällikköön sähköpostitse minna@freestylefinland.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *