Freestyle Finland 2020 ensimmäinen tapahtuma + yhdistyksen vuosikokous

Hyvää alkanutta vuotta 2020!

Tuleva vuosi näyttää varsin lupaavalta suomalaisen jalkapalloilun kantilta. Huuhkajilla on edessään kesän EM-kisat ja Freestyle Finland on jälleen monessa mukana. Ensimmäisenä mainittakoon Eerikkilän hiihtoloman freestyle-leiri, joka järjestetään 21.–23.2.2020 Eerikkilän mainiossa leirikeskuksessa.

Myös jännittävät Panna-futiksen SM-kisat ovat tulossa myöhemmin tänä vuonna. Suunnitelmissa on tietysti myös Freestyle-futiksen SM-kisat kesällä.
Freestyle Finland on saanut tapahtumiaan varten lupaavan kumppanin, Noord Agencyn. Yhteistyön tarkoituksena on vahvistaa freestyle- sekä panna-futiksen jalansijaa Suomessa ja saada entistä enemmän kiinnostuneita lajin pariin.

Myös Freestyle Finland ry:n toiminta muuttuu hieman entisestään. Yhdistyksen jäsenille tullaan järjestämään joka kuu erilainen tapahtuma, eri puolilla Suomea. Myös yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita näihin tapahtumiin, jotka voivat olla freestyle-jameja, panna-kisoja, tai muita hauskoja tapahtumia.

Vuoden ensimmäinen tapahtuma on freestyle-miitti lauantaina Helsingissä 1.2. Töölön kisahallilla. Sisäänpääsylippu ”Kisikselle” maksaa aikuisilta 3,5 e ja lapsilta 2 e.

Myös Freestyle Finland ry:n vuosikokous järjestetään miittiä edeltävänä perjantaina 31.1. Keskuskirjasto Oodissa, Ryhmätila 10:ssä. Kaikki yhdistyksen jäsenet kutsutaan sähköpostitse kokoukseen.

Ei muuta kuin pallo pyörimään!

Parhain terveisin,

Pekko Piirto

Puheenjohtaja

Freestyle Finland ry.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *