Freestyle Finland-leiri tulee jälleen

Huippusuosittu Freestyle Finland-leiri palaa heinäkuussa

Pitkän koronatauon jälkeen on Freestyle Finlandissa alkanut tapahtua. Eerikkilä Sport & Outdoor resortin kanssa on päästy sopimukseen siitä, että suosittu Freestyle Finland-leiri voidaan järjestää 19.-21.7. Leirin ohjelmaan kuuluu totuttuun tapaan freestyle-temppujen oppimista, street-futiskikkoja, panna-futista, eli siis 100%-hauskanpitoa pallon kanssa! Aiemmilta leireiltä saamamme palautteen mukaan olemme lisänneet treeniaikaa, joten jokainen saa temppujen jyvästä kiinni.

Ilmottautuminen leirille tapahtuu sähköpostitse. Laita sähköpostilla osoitteeseen minna@freestylefinland.fi leiriläisen (tai leiriläisten) nimi, ikä, huomiot ruokavaliosta ja paidan koko. Samasta osoitteesta voit tiedustella myös lisätietoa leiristä. Ilmottautumisen takaraja on 4.7.2021. Vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä ja maksimi 30. Leirin täyttyessä ensiksi ilmottautuneet pääsevät mukaan.

Leirin hinta 195 e / osallistuja
Sis. Majoituksen, ruokailut (aamupala, lounas, illallinen, iltapala) ja treenit
Aika ja paikka: 19.7-21.7. Eerikkilä Sport & Outdoor resort