Freestyle-jalkapallo yhdistettynä argentiinalaiseen tangoon

Freestyle Finland on luonut täysin uudenlaisen esityksen

Freestyle Finlandin taiturit Pekko ”PeGe” Piirto ja Minna Marlo lyöttäytyivät yhteen muusikoiden Camilla Bäckmanin ja Kati Sannelvuon kanssa luodakseen täysin uudenlaisen numeron. Tämä esitys näki päivänvalon opetus- ja kulttuuriministeriön järjestämässä Valtion Liikuntahallinnon 100-vuotisjuhlassa.

Tässä esityksessä Bäckman ja Sannelvuo soittavat viululla ja pianolla kappaleen Por una Cabeza, joka on alkujaan argentiinalainen tango. Piirto ja Marlo ovat luoneet kappaleeseen sovitetun koreografian, jonka tarinassa työläinen yhdistää arjen romantiikan hauskanpitoon pallolla taitaen.

Nyt voit bookata tämän numeron myös sinun tilaisuuteesi! Ota rohkeasti yhteyttä info@freestylefinland.fi.