Freestyle Finland 2018

Vuosi 2017 oli Freestyle Finlandille merkittävä edistyksen vuosi. Kesällä järjestetyt Rookie SM-kisat olivat menestys ja osallistujia tuli Helsinkiin ympäri Suomen. Kampin Narinkkatorilla Yökoriksen yhteydessä järjestetty tapahtuma motivoi uusia kasvoja syventymään freestylejalkapallon pariin. Vuoden lopussa freestylefutiksen harrastajia on Suomessa enemmän kuin koskaan.

Myös joulukuun alussa Töölön Kisahallilla järjestetyt freestylejalkapallon SM-kisat menivät loistavasti. Voiton vei jälleen Espoolainen Alexander Wessberg. SM-kisojen yhteydessä tehtiin yhteistyösopimus urheilujuomabrändi TEHO Sportin kanssa. Yhteistyö aloitettiin myös entisen huippufutarin, Sebastian Sorsan luotsaaman Pelikamat.netin kanssa.

Freestyle Finlandin tavoitteet vuodelle 2018 on aloittaa freestylefutiksen peruskurssit kaikille temppuilusta kiinnostuneille. Myös tälle vuodelle kaavaillaan SM-kisoja. Talven ajan Freestyle Finland treenaa Töölön kisahallilla torstaisin Footbag Finlandin kanssa. Kaikki freestylefutiksesta ja footbagista kiinnostuneet ovat tervetulleita kokeilemaan taitojaan ja kehittymään torstaisin klo 16-17.30. huhtikuun loppuun asti.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *