Freestyle Finland 2019

Freestyle Finland ry. järjesti keväällä vuosikokouksensa.

Tänä vuonna Freestyle Finland ry. pyrkii olemaan entistä enemmän esillä ja temppuilusta kiinnostuneiden saavutettavissa.
Vahvana ajatuksena on myös tuoda street-futiskulttuuria tunnetuksi mm. panna-pelien muodossa. Tammikuussa järjestetty Panna-futiksen SM-kilpailu osoittautui menestykseksi ja kesällä tullaan varmasti näkemään panna-häkkiä eri tapahtumissa.

Freestyle Finland ry:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pekko Piirto. Piirto tunnetaan Suomessa sekä kansainvälisesti aktiivisena lajin edistäjänä. Hallituksessa jatkaa myös Riku Kosonen (varapuheenjohtaja) sekä Minna Marlo, jotka ovat viime vuosina erittäin aktiivisesti vieneet freestylejalkapalloa eteenpäin.

Vuonna 2019 tullaan taas näkemään freestylefutiksen SM-kisat ja niiden voittaja lähtee edustamaan Suomea Red Bull Street Style maailmanfinaaleihin. Myös nuorten sekä tyttöjen kisojen järjestämisestä keskustellaan.

Jos olet miettinyt freestyleharrastuksen aloittamista, niin nyt on oikea aika! Freestyle Finland ry:n jäsenmaksu vuodelle 2019 on 35 e ja Freestyle Finland t-paita 15 e.
Mikäli olet kiinnostunut liittymään, laita ystävällisesti sähköpostia osoitteeseen pege@freestylefinland.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *