2019 Freestyle-futiksen SM-kisojen ilmottautuminen auki!

Laita ylös 28.7. ja Bollis! Siellä pelataan tämän vuoden freestylefutiksen SM-kisat.

Freestyle-kisojen ilmottautuminen hoidetaan tästä linkistä:
Ilmottautuminen

Freestyle Finland järjestää jälleen vuosittaiset freestyle-jalkapallon SM-kisat Red Bull Street Style-tapahtumassa! Kilpailun voittaja lähetetään marraskuussa Miamiin kilpailemaan maailman parhaita freestyle-futaajia vastaan maailmanmestarin tittelistä.

Aikataulu

Klo 10 Panna-häkki ja Subsoccer aukeavat
Klo 12 kisaan osallistujat viimeistään paikalla
Klo 13 Jaottelu-rutiinit
Klo 13.45 Freestyle-ottelut alkavat
N. Klo 16 Kisojen päätös
Klo 18 Panna-häkki ja Subsoccer suljetaan

Freestyle-jalkapallon SM-kisoissa selviää, kuka on maamme taitavin pallon pomputtelija. Kolmena aikasempana vuonna voitto on mennyt espoolaiselle Wessbergille. Kaiken ikäiset tytöt ja pojat ottelevat samassa sarjassa. Kisojen kolmen hengen tuomaripaneeli on jälleen huikea. Tuomareiksi on valikoinut suomalainen Riku Kosonen, joka on ollut lajin asiantuntija jo yli 11 vuotta. Loput tuomarit tulevat ulkomailta: Tuomaripöydän ääreen istuu puolalainen Bartłomiej ”Kala” Rak, joka pärjäsi viime vuoden Red Bull Street Style MM-lopputurnauksessa hienosti sijoittuen kahdeksan parhaan joukkoon. Päätuomari on hänkin puhdas lajiegenda: Unkarilainen Kitti Szasz on nelinkertainen naisten freestylefutiksen maailmanmestari. Kitti kävi Suomessa jo viime vuonna, kun hän oli Freestyle Finlandin vieraana tuomaroimassa nuorten ja naisten kisoja.

Tarkempia yksityiskohtia ja livepäivityksiä löydät kisojen FB-tapahtumasta!

Kooste viime vuoden kisoista

Suomalaisen freestyle- ja street-jalkapalloilun kattojärjestö Freestyle Finland on World Freestyle Football Associationin (WFFA) alainen, itsenäinen yhdistys. WFFA:n alaiset järjestöt toteuttavat kansalliset karsinnat lähes 50 maassa, joiden voittajat lähetetään kilpailemaan marraskuussa Miamiin, Floridaan Red Bull Street Style-kilpailuun. Suomi on yksi ensimmäisiä kolme vuotta sitten perustetun WFFA:n jäsenmaita. Freestyle Finlandin puheenjohtaja Pekko ”PeGe” Piirto toimii myös WFFA:n kansainvälisen jäsenverkoston johtajana.

Lisätietoja:
Pekko Piirto
Puheenjohtaja, Freestyle Finland ry.
040 84 96263
pege@freestylefinland.com

Katsojille tapahtumaan vapaa pääsy. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *