Freestyle Finland-leiri lokakuussa 22.-24.10.

Huippusuosittu Freestyle Finland-leiri palaa Lokakuussa

Freestyle Finland-leiri palaa taas syysloman ohjelmaan! Eerikkilä Sport & Outdoor resort toimii tämänkin leirin tapahtumapaikkana.
Leiriä tulevat ohjaamaan aiemmilta leireiltä tutut Pekko ”PeGe” Piirto ja Minna Marlo. Heidän lisäksi liittyy sosiaalisessa mediassa huikeaa uraa luova Arttu ”SkillaFC” Allen! Leirin ohjelmaan kuuluu totuttuun tapaan freestyle-temppujen oppimista, street-futiskikkoja, panna-futista, eli siis 100%-hauskanpitoa pallon kanssa! Aiemmilta leireiltä saamamme palautteen mukaan olemme lisänneet treeniaikaa, joten jokainen saa temppujen jyvästä kiinni.

Ilmottautuminen leirille tapahtuu sähköpostitse. Laita sähköpostilla osoitteeseen minna@freestylefinland.fi leiriläisen (tai leiriläisten) nimi, ikä, huomiot ruokavaliosta ja paidan koko. Samasta osoitteesta voit tiedustella myös lisätietoa leiristä. Ilmottautumisen takaraja on 16.10.2021. Vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä ja maksimi 30. Leirin täyttyessä ensiksi ilmottautuneet pääsevät mukaan.

Leirin hinta 195 e / osallistuja
Sis. Majoituksen, ruokailut (aamupala, lounas, illallinen, iltapala) ja treenit
Aika ja paikka: 19.7-21.7. Eerikkilä Sport & Outdoor resort