Panna-futiksen SM-kisat 2023

Freestyle Finland järjestää ensimmäisen ison tapahtumansa koronakurimuksen jälkeen, kun Panna-futiksessa mitellään jälleen Suomen mestaruudesta.

Panna-futiksen SM-kisat järjestetään lauantaina helmikuun 18. päivä Tampereen Tullintorilla.
Sarjat ovat:
– Tytöt (8-14 v.)
– Pojat (8-14 v.)
– Naiset (15 v. ->)
– Miehet (15 v ->)

Sarja toteutetaan jos vähintään 8 osallistuu. Jos osallistujamäärä jää vajaaksi, siirretään osallistujat saman ikäluokan sarjaan.
Ilmottaudu pelaamaan tästä linkistä!

Panna-futiksen hallitseva Suomen mestari, Riku Kosonen, on tyytyväinen kisojen paluuseen: ”Panna-futis on hieno laji, josta yllättävän moni ei tiedä. Panna-futis vaatii tietysti taitoa, mutta korkealla tasolla myös taktiikkaa ja pelisilmää”.

Panna-futiksen SM-kisoissa käytetään perinteisiä eurooppalaisia panna-sääntöjä. Pelit ovat 1vs1. Peliaika on kolme minuuttia. Peliajan päättyessä, enemmän maaleja tehnyt pelaaja voittaa. Jos peliajan päättyessä tilanne on tasan, pelataan 1 min. jatkoaika. Jos jatkoajankin päättyessä peli on tasan, alkaa välittömästi kultainen maali-vaihe. Ja tietysti, jos missä tahansa pelin vaiheessa pelaaja saa sujautettua tarkoituksellisesti pallon vastustajan jalkojen välistä (niin, että vastustajalla on molemmat jalat maassa), voittaa pelin välittömästi.

Tapahtumassa järjestetään myös perinteinen freestyle-futis-kilpailu, sick1, jossa paras temppu voittaa!

Ilmottautuminen kisoihin on nyt auki!

Lisätietoja:
Pekko ”PeGe” Piirto
pege@freestylefinland.com

Katso tästä edellisten Panna-SM-kisojen aftermovie: